Първоначално публикувано от Lisan
Известие
Collapse
No announcement yet.
Моята 145 ми се струва спъната HELP
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spanianПървоначално публикувано от Nasko_77Първоначално публикувано от spanianНе мога да и определя конете .... купувам я като 1.4 .
Мерси за отговора и аз понатежавам :P пиши го 100 кила ,ама Corsa-та ,дали е по лека или самата серия я бива ,но си мисля ,че със Corseto първите 20 м. са за Coprsa-та - в моя случай
Не явно е 1.3 ,но нормално ли е 1-ва ,и 2-ра скорост да са с еднакви показатели с Corsa-та за около 50 м.ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от ivelinКолеги,неможем да очакваме" светлинно ускорение"от ништо,което е под 2.0.И все пак 1.4 на Алфа битрябвало да върви по-добре от корсичка...макар и малко.Не го отчайвай човека толкова
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Днес ходих до Итал Сервиз ,пича дето приема колите се оказа много свестен и въпреки ,че имаше работа дойде да я види .Каза че двигателя мърка и се очуди ,че няма тракане ,и каза че е в добро състояние ,но като му се оплаках за спъването с няколко натискания на газта го потвърди .За съжаление ми искат 140 лв. само за смяна на ангренажа /исках при тях да се направи всичко /,хо едно приятелче ме прати при неговия монтьор ,който е собственик на Алфа и той ми обяви сума от 40 лв. .Мисля той да ми смени всичко необходимо ,а диагностиката да е в Итал Сервиз .
P.S. Той може да ми намери евтини свещи на BOSCH , но не ми ги препоръчва ,а пича от Итал Сервиз ми каза ,че тези коли се карат само с ............ модел свещи .... е не ги запомних и тук съм ги чел ама нямам спомен .Кажете какви свещи да купя ,щот явно от тях е проблема.Сегашните не знам какви са ,не съм поглеждал от тичане.
Успех и здраве
Comment
-
Първоначално публикувано от spanianДнес ходих до Итал Сервиз ,пича дето приема колите се оказа много свестен и въпреки ,че имаше работа дойде да я види .Каза че двигателя мърка и се очуди ,че няма тракане ,и каза че е в добро състояние ,но като му се оплаках за спъването с няколко натискания на газта го потвърди .За съжаление ми искат 140 лв. само за смяна на ангренажа /исках при тях да се направи всичко /,хо едно приятелче ме прати при неговия монтьор ,който е собственик на Алфа и той ми обяви сума от 40 лв. .Мисля той да ми смени всичко необходимо ,а диагностиката да е в Итал Сервиз .
P.S. Той може да ми намери евтини свещи на BOSCH , но не ми ги препоръчва ,а пича от Итал Сервиз ми каза ,че тези коли се карат само с ............ модел свещи .... е не ги запомних и тук съм ги чел ама нямам спомен .Кажете какви свещи да купя ,щот явно от тях е проблема.Сегашните не знам какви са ,не съм поглеждал от тичане.
Успех и здравеАз съм с БОШ в момента. Тук колегите ми казват, че ще бера ядове с тях, но все още нямам проблеми с тях. Може би не е минало достатъчно време още. Сложих ги скоро.
ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от spanianНе знам кога си ги сложил ,но имало нова серия на БОШ ,която още не е получена и била добра.Щяла да дойде след месец или по малко, но не ми препоръчва BOSCH,та трябва да си търся свещи.Ебати глупостите,при един ремаци,при друг диагностика, нова серия Бош и накрая пак няма да ти върви колата.
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Това с ИталСервиз е смела постъпка от твоя страна.....поне на мен така ми се струва, може пък да има и доволни ...знам ли..
А свещите на Наско_77 са съвсем други, неговата е ТС и е с друга идея свещи... смяната на ангренажен ремък за 40 лева ми се струва доста еффтинка.....мисля си че по добре е да не рискуваш..
Има клубен сервиз провери там, какво ще те посъветват, а гледам има и доста доволни във форума от колегата Лисан....така че аки искаш порови се за телефони и адреси....
Ти си решаваш все пакAlfa Romeo 146 ti
Comment
Comment